Gambas au Beurre D ' Escargot
Nevoie de o garnitură fără gluten și pescatarian? Gambas au Beurre d ' Escargot ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 304 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, creveți jumbo shell-on și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 84 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gambas Al Ajo, Gambas al Ajillo, și Gambas Al Ajillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți Beurre D ' Escargot: într-un castron, amestecați toate ingredientele până se amestecă bine. Puteți folosi un robot de bucătărie, dar nu amestecați prea mult sau își va pierde textura.
Preîncălziți cuptorul la 450 F. cu un cuțit ascuțit sau foarfece, fluturați (împărțiți) creveții și îndepărtați vena, dar lăsați creveții în cochilii.
Așezați coaja de creveți într-un vas gratinat. Acoperiți-le cu Beurre D ' Escargot.
Puneți vasul în cuptorul preîncălzit până când creveții sunt fierți, aproximativ 8 minute.