Nevoie de o garnitură vegetariană? Galette de prune cu cremă Armagnac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați armagnac, zahăr brun, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Galette de prune cu cremă Armagnac, Galette de caise-prune cu cremă de brânză și fistic, și Plum Galette.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti galette, cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați făinurile, zahărul granulat și sarea într-un castron mediu și tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați apă cu gheață; se amestecă până se umezește. Pat aluat într-un cerc de 7 inch pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Combinați prunele, 1/2 cană zahăr brun, 1/4 cană Armagnac și fasole de vanilie într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți timp de 10 minute sau până când prunele sunt fragede, amestecând ocazional. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Armagnac
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Așezați pe foaia de copt; coaceți 30 de minute sau până se usucă și devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile grosiere măsoară 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Creșteți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Desfaceți și așezați aluatul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Rulați aluatul într-un cerc de 15 inci; presărați aluatul cu pesmet, lăsând o margine de 2 inci. Aranjați amestecul de prune peste firimituri. Îndoiți marginile aluatului peste amestecul de prune (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de prune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
10 Chifle Albe Pentru Cină
12
Ungeți marginile aluatului și partea superioară a fructelor cu unt topit; se presară cu 1 lingură de zahăr brun rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Piersică Sau Nectarină, Feliată
13
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți galette din cuptor); coaceți încă 20 de minute sau până când bulele și marginile sunt aurii. Se răcește 5 minute pe tigaie; slăbiți galette din tigaie. Se răcește încă 30 de minute pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Pentru a pregăti smântâna, combinați smântâna și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe