Galette De Mere-Nuc-Ghimbir

Galette De Mere-Nuc-Ghimbir
Apple-nuc-ghimbir Galette este un vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, zahăr brun, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Galette de cireșe negre și zmeură cu frangipan de nucă și ghimbir, Galette De Mere-Nuc, și Ghimbir Caramel Mere Galette.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Într-un castron, se aruncă mere cu nuci,ghimbir, 2 linguri zahăr, făină și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Rotiți crusta de plăcințăîntr-un cerc de 12 inci, gros de aproximativ 1/8 inci. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit; așezați crusta de plăcintă pe foaie. (Estebine dacă crusta de plăcintă atârnă peste părți.) Aranjați felii de mere într-un singur strat pentru a forma un cerc de aproximativ 3 inci de la marginea crustei de plăcintă; completați cercul cu mai multe felii. Răzuiește oricarenucile rămase și ghimbirul din castron pe mere.Îndoiți ușor marginile crustei de plăcintă peste marginea exterioară a umpluturii de mere pentru a forma o crustă groasă. Pulverizați marginea exterioară a crustei cuspray de gătit; presărați crusta cu restul de 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Coaceți până când crusta este maro aurie și merele sunt moi,35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați în 8 felii și serviți.
5
Pe porție( pe felie): 178 calorii, 8 g grăsimi, 2 g grăsimi saturate, 27 g carbohidrați, 3 g Fibre, 2 g proteine
6
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista