Galette De Mere-Nuc-Ghimbir

Galette De Mere-Nuc-Ghimbir
Apple-nuc-ghimbir Galette este un vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, zahăr brun, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Galette de cireșe negre și zmeură cu frangipan de nucă și ghimbir, Galette De Mere-Nuc, și Ghimbir Caramel Mere Galette.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Într-un castron, se aruncă mere cu nuci,ghimbir, 2 linguri zahăr, făină și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rotiți crusta de plăcințăîntr-un cerc de 12 inci, gros de aproximativ 1/8 inci. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit; așezați crusta de plăcintă pe foaie. (Estebine dacă crusta de plăcintă atârnă peste părți.) Aranjați felii de mere într-un singur strat pentru a forma un cerc de aproximativ 3 inci de la marginea crustei de plăcintă; completați cercul cu mai multe felii. Răzuiește oricarenucile rămase și ghimbirul din castron pe mere.Îndoiți ușor marginile crustei de plăcintă peste marginea exterioară a umpluturii de mere pentru a forma o crustă groasă. Pulverizați marginea exterioară a crustei cuspray de gătit; presărați crusta cu restul de 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți până când crusta este maro aurie și merele sunt moi,35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați în 8 felii și serviți.
5
Pe porție( pe felie): 178 calorii, 8 g grăsimi, 2 g grăsimi saturate, 27 g carbohidrați, 3 g Fibre, 2 g proteine
6
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista