Galette de mere cu portocale
Apple Galette cu portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 294 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mere aromate, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă & Portocaliu Frangipane Galette, Apple Galette, și Apple Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați zahăr; se amestecă până când amestecul devine auriu profund, aproximativ 8 minute. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și coajă de portocală. Se amestecă 1 minut.
Adăugați mere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti pana cand amestecul este gros, auriu si redus la 2 1/4 cani, amestecand des, aproximativ 40 de minute.
Se amestecă în miere. Se răcește la temperatura camerei. Aruncați fasolea de vanilie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Rolați 1 disc de aluat pe suprafața făinoasă până la o rundă de 12 inci.
Transferați crusta în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Tăiați excesul de aluat la 1/2 inch. Îndoiți consola și apăsați, formând laturi duble groase.
Întindeți umplutura uniform în crustă.
Rolați al doilea disc de aluat pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci.
Tăiați în paisprezece benzi late de 3/4 inci. Aranjați șapte benzi în diagonală deasupra umpluturii,tundând capetele benzilor la marginile tigaiei. Formați zăbrele plasând șapte benzi de aluat în diagonală deasupra primelor șapte benzi;tăiați capetele benzilor la marginile tigaiei.
Ungeți zăbrele cu glazură de ou.
Coaceți galette până când crusta este aurie, aproximativ 55 de minute. Se răcește pe raft.
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.