Ciocolata marmorată și Galetele de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,72 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți apă, coșuri căpșuni, apă cu gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Galete De Ciocolată, Căpșuni Și Ricotta, Galete De Mere Și Căpșuni, și Galete de rubarbă de căpșuni cu înghețată Vanillan de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați untul răcit și tăiați-l folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și extract de vanilie și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în dreptunghi. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Apă
Aluat
Folie
4
Lăsați să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Intindeti aluatul pe foaie presarata cu faina de hârtie pergament la dreptunghi 16x8-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Transferați aluatul pe hârtie pe o foaie mare de copt. Îndoiți marginea de aluat de 1 inch pentru a forma marginea pe toate părțile. Îndoiți din nou 1/2 inch de margine pe toate părțile, formând o margine groasă ridicată; apăsați ușor pentru a adera. Pierce crusta și marginile ridicate peste tot cu furculiță. Înghețați crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Bateți gălbenușul de ou cu 2 lingurițe de frișcă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Periați glazura de ou peste marginile crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ouă
10
Coaceți crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Ungeți din nou marginile cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ouă
12
Coaceți crusta până se rumenesc și se coace, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește crusta complet pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Aduceți 6 linguri de cremă pentru a fierbe în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată dulce-amăruie și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lăsați să stea până se răcește, gros și răspândit, aproximativ 45 de minute.
5
Intinde ciocolata pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Se amestecă ciocolata albă și restul de 1 lingură de cremă în partea de sus a cazanului dublu, peste apă care abia fierbe până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Cremă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
7
Scoateți din apă. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Stropiți peste ciocolată dulce-amăruie în galette. Folosind vârful cuțitului, rotiți ciocolata albă în ciocolată neagră pentru a Marmora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Lăsați să stea la temperatura camerei până când ciocolata se stabilește, cel puțin 1 oră și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
10
Se amestecă jeleul de coacăze roșii și 1 lingură de apă într-o cratiță mică la foc mediu până când amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze Roșii
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc. Aranjați jumătățile de căpșuni în margine în jurul marginii umpluturii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Ciocolata
12
Ungeți o parte din glazura de jeleu peste căpșuni. (Se poate face cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Dressing Japonez De Susan Preparat
Jeleu
13
Lăsați să stea la temperatura camerei.) Feliați galette în cruce.
14
Garnisiți cu crenguțe proaspete de mentă, dacă doriți.