Galaktoboureko Tradițional

Galaktoboureko Tradițional
Nevoie de o garnitură vegetariană? Galaktoboureko tradițional ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 415 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați griș, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Galaktoboureko Tradițional, Galaktoboureko, și Galaktoboureko.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-o cratiță mare și se fierbe la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. În timp ce așteptați să fiarbă laptele, bateți ouăle, grișul și 3/4 cană de zahăr cu un mixer electric până se omogenizează bine. Folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca acest lucru în laptele fierbinte. Gatiti la foc mic, amestecand continuu pana incepe sa baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Scoateți din aragaz și amestecați 2 linguri de unt și 1 linguriță de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Ungeți untul pe 6 foi de filo și puneți-le pentru a alinia fundul și părțile laterale ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă amestecul de semolă și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Puneți foile rămase de aluat phyllo deasupra, perindându-le pe fiecare cu unt topit în timp ce îl așezați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
8
Presărați câteva liniuțe de apă deasupra. Folosiți un cuțit pentru a tăia stratul superior de patiserie într-un model diagonal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când crusta este maro aurie. În timp ce vasul se coace, combinați 2 căni de zahăr, apă și coaja de lămâie rămasă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
De îndată ce galaktoboureko este scos din cuptor, se toarnă sirop fierbinte peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați-l să se răcească înainte de servire. După ce s-a răcit, păstrați-l la frigider. Va rămâne bun timp de 4 până la 5 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista