Făină de porumb Crusted Cod cu nuci pecan și nucă de cocos
Cornmeal Crusted Cod cu nuci pecan și nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 597 calorii, 37g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte, nucă de cocos, file de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până grand marnier ai putea urma acest curs principal cu Tort de trufe cu portocale cu ciocolată și Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, și Somn Cu Crustă De Făină De Porumb.
Instrucțiuni
1
Transferați într-un platou și păstrați-l cald în cuptorul de 225 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În aceeași tigaie, adăugați untul și topiți-l la flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pecanele tocate și nuca de cocos, aruncând bine pentru a combina. Saut, amestecând des, timp de aproximativ 3 sau 4 minute până când pecanele sunt parfumate și nuca de cocos este un aur PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Stropi în Formă De Inimă
4
Transferați peștele pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se presară cu planta proaspătă tocată la alegere și se ornează cu amestecul de pecan-nucă de cocos.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.