Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Copt Sănătos
Fulgi de ovăz tăiat din oțel copt sănătos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 247 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 46 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, praf de copt, banane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Încercați Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel De Dovleac La Cuptor, Fulgi De Ovăz Tăiat Din Oțel De Banane Cu Afine La Cuptor, și Chai Condimentat Pere Coapte Din Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele la fiert într-o cratiță; reduceți imediat focul la mediu-mic. Se amestecă ovăzul și vanilia în lapte. Amestecând ocazional, gătiți la foc mic până când ovăzul este moale, aproximativ 20 de minute. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Amestecați bananele, ouăle și sosul de mere într-un castron mare.
Se amestecă praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mic; se amestecă în amestecul de banane.
Adăugați amestecul de ovăz în castron; se amestecă. Îndoiți stafidele prin amestecul de ovăz; se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inci. Acoperiți vasul cu folie de plastic; refrigerați 8 ore până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia de plastic din vasul de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 45 până la 60 de minute.