Făină De Ovăz Subțire, Masticabilă

Făina de ovăz subțire și masticabilă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 110 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nucșoară, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Subțiri Și Masticabile Cu Nuci De Stafide Cu Fulgi De Ovăz, Fursecuri subțiri și masticabile cu unt de arahide cu fulgi de ovăz [versiunea 1], și Fursecuri de ovăz condimentate subțiri și masticabile cu glazură de unt maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament.Unt de cremă și ambele zaharuri cu un mixer electric; bate în vanilie și ouă.Amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron separat.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați până se omogenizează. Se amestecă ovăzul, urmat de stafide.Folosind mâinile ude, modelați aluatul în runde egale (1 inch).
Coaceți timp de 10-12 minute (a mea a luat 1
sau până când prăjiturile se rumenesc în jurul marginilor.
Lăsați să stea pe foaia de prăjituri câteva minute, apoi transferați-o pe rafturile de sârmă pentru a se răci