Făină de ovăz la cuptor
Fulgii de ovăz la cuptor ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 373 de calorii, 7 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 8 și costă 82 de cenți per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de praf de copt, merișoare, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Oatmeal Raisin Baked Oatmeal Singles, Oatmeal Raisin Cookie Baked Oatmeal și Oatmeal Cookie Baked Oatmeal.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 8 x 8 inci.
Amestecă într-un castron ovăzul, zahărul brun, scorțișoara, praful de copt și sarea. Bateți laptele, untul, siropul de arțar, ouăle și extractul de vanilie; îndoiți merișoare.
Întindeți amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește, aproximativ 40 de minute.