Făină de ovăz cu aragaz lent cu pere și nuci
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Făina de ovăz cu aragaz lent cu pere și nuci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ovăz tăiat din oțel, semințe de in, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pere Pocate Cu Aragaz Lent Ușor, Pere Cu Sos De Arțar Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Chai Condimentat Pere Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit până la amestecare.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția perelor și a nucilor; se amestecă bine. Acoperiți cu capac.
Gatiti la 3-1/2 pana la 4 ore, amestecand dupa 2 ore.
Tăiați pere. Se amestecă în fulgi de ovăz.
Se servește acoperit cu nuci.