Făina de ovăz a bunicului Hubbard

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați făina de ovăz a bunicului Hubbard. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ovăz laminat, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Dovleac Hubbard, Plăcintă de dovleac Hubbard pentru Ziua Recunoștinței, și Cookie-urile bunicului.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; amestecați ovăzul și sarea. Gatiti pana cand ovazul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute.
Așezați 1 linguriță de unt și 1 lingură de zahăr brun în fundul fiecărui patru boluri de servire. Puneți fulgi de ovăz în fiecare castron și amestecați până când untul și zahărul sunt topite.
Se toarnă 1/4 cană de cremă și 1 lingură de lapte peste fiecare bol. Completați fiecare porție cu o altă lingură de zahăr brun.