Fusta Friptură Stir-Fry

Fusta Friptură Stir-Fry
Fusta friptură Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 360 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați urechi de porumb îmbuteliat, mazăre de zăpadă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la chinese.food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Friptură de fustă și bok Choy se amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista