Fusta Friptură Romesco

Reteta Fusta friptură Romesco este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură de fustă cu sos Romesco – 5 puncte, Friptură simplă de fustă cu sos Romesco, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Așezați cartofii într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute. Între timp, condimentați friptura cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru. Grătiți până la gătit până la coacerea dorită, 3 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Între timp, într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele.
Adăugați usturoiul, parmezanul, ardeii roșii, uleiul, oțetul și restul de sare și piper negru și puls.
Scurgeți cartofii, readuceți-i în oală, adăugați 1 cană de sos romesco și aruncați. Împărțiți cartofii, friptura și năsturelul între farfurii individuale. Puneți sosul rămas peste friptură. Bacsis: de asemenea, puteți lingura acest sos romesco bogat, pământesc, peste pui la grătar, pește fript, legume prăjite, cartofi copți sau ouă prăjite.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.