Fusilli cu sparanghel și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 687 calorii. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, parmigiano-reggiano plus suplimentar, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Rețete similare includ Fusilli cu sparanghel și slănină, Fusilli cu sparanghel, mazăre și Rucola, și Fusilli cu Pesto de sparanghel-mentă.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste si crocanta, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie, apoi se adaugă ulei și ceapă în tigaie și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sparanghelul și saut-ul, amestecând, până când este crocant-fraged, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
În timp ce ceapa se gătește, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste și scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
6
Întoarceți pastele în oală împreună cu amestecul de sparanghel, 1/2 cană de apă de gătit pentru paste și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați 1/2 cană de apă de gătit rămasă în tigaie și degelați prin fierbere, agitare și răzuire bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă în paste și se aruncă la foc moderat până se combină bine, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Serviți pastele presărate cu slănină și cu brânză suplimentară pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită