Fusilli cu Pesto picant
Fusilli cu Pesto picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 645 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți paste fusilli, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Încercați Spanac Pesto Fusilli, Fusilli Cu Pesto De Spanac-Nuci, și Fusilli cu pesto de sparanghel-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați nucile, usturoiul, jalapeno, brânza, sarea și piperul. Procesați până când amestecul este neted.
Adăugați spanacul și rucola și procesați până se amestecă. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Așezați pastele fierte și pesto într-un castron mare de servire. Aruncați bine și subțiați sosul cu puțină apă de paste, dacă este necesar.
Condimentează cu sare și piper, după gust.
Garnisiți cu așchii de brânză Asiago și serviți.
* Nota bucătarului: pentru un pesto mai blând, scoateți semințele din ardeiul jalapeno.