Rubarbă prăjită lent cu înghețată de ghimbir
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Rubarba prăjită lent cu înghețată de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 570 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați , lapte plin de grăsime, ghimbir de tulpină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 60 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Înghețată De Ghimbir Cu Morcovi Prăjiți, Înghețată de prune prăjite, ghimbir și miere, și Înghețată învârtită cu ghimbir și căpșuni prăjite.
Instrucțiuni
Faceți înghețata: răsturnați ghimbirul și siropul într-o tigaie cu laptele, aduceți la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Lăsați să se răcească și infuzați, apoi gustați adăugați mai mult ghimbir dacă vă place o aromă mai puternică.
Aduceți laptele și ghimbirul înapoi la fierbere. Într-un castron separat, amestecați gălbenușurile cu zahărul.
Se toarnă laptele fiert, amestecând non-stop, până se amestecă complet, apoi se toarnă înapoi în tigaie. Gatiti la foc usor, amestecand continuu, pana se ingroasa si acopera lingura.
Se ia de pe foc și se amestecă crema.
Se toarnă printr-o sită pentru a îndepărta ghimbirul, se răcește, apoi se amestecă într-un aparat de înghețată. Stai pe loc.
Răsturnați rubarba într-un vas de copt, turnați peste vin (dacă folosiți) și împrăștiați peste zahăr și coajă. Se acoperă cu hârtie de copt și se coace într-un cuptor mic la 140C/ 120C ventilator/gaz 1 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Această metodă lentă păstrează forma și textura rhubarbs. Poate fi pregătit în ziua următoare și lăsat la temperatura camerei.
Serviți rubarba și sucurile sale împreună cu câteva linguri de înghețată.