Rubarbă prăjită lent cu înghețată de ghimbir

Rubarbă prăjită lent cu înghețată de ghimbir
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Rubarba prăjită lent cu înghețată de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 570 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați , lapte plin de grăsime, ghimbir de tulpină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 60 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Înghețată De Ghimbir Cu Morcovi Prăjiți, Înghețată de prune prăjite, ghimbir și miere, și Înghețată învârtită cu ghimbir și căpșuni prăjite.

Instrucțiuni

1
Faceți înghețata: răsturnați ghimbirul și siropul într-o tigaie cu laptele, aduceți la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Lăsați să se răcească și infuzați, apoi gustați adăugați mai mult ghimbir dacă vă place o aromă mai puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Aduceți laptele și ghimbirul înapoi la fierbere. Într-un castron separat, amestecați gălbenușurile cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă laptele fiert, amestecând non-stop, până se amestecă complet, apoi se toarnă înapoi în tigaie. Gatiti la foc usor, amestecand continuu, pana se ingroasa si acopera lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se ia de pe foc și se amestecă crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Se toarnă printr-o sită pentru a îndepărta ghimbirul, se răcește, apoi se amestecă într-un aparat de înghețată. Stai pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Răsturnați rubarba într-un vas de copt, turnați peste vin (dacă folosiți) și împrăștiați peste zahăr și coajă. Se acoperă cu hârtie de copt și se coace într-un cuptor mic la 140C/ 120C ventilator/gaz 1 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Această metodă lentă păstrează forma și textura rhubarbs. Poate fi pregătit în ziua următoare și lăsat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
7
Serviți rubarba și sucurile sale împreună cu câteva linguri de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista