Fusilli cu creveți și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fusilli cu creveți și Arugulan. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $ 2.46 pe portie. O porție conține 403 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați creveți, șobolani, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fusilli cu creveți, portocale și Rucola (vară), Fusilli cu cârnați italieni și Rucola, și Fusilli cu sparanghel, mazăre și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Adăugați șalotele și usturoiul și sotati până la translucid, aproximativ 2 minute.
Adăugați fulgii de ardei roșu și vinul alb și aduceți la foc mic. Se fierbe până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați creveții și gătiți doar până când sunt roz, aproximativ 2 minute.
Între timp, gătiți fusilli într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, dar încă fermă la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați fusilli și rucola în tigaie. Aruncați pentru a combina. Condimentează pastele, după gust, cu sare și piper.
Transferați pastele într-un castron mare și serviți.