Fursecuri Sandwich cu ciocolată umplute cu Ganache albă

Fursecuri Sandwich cu ciocolată umplute cu Ganache albă
Cookie-urile sandwich de ciocolată umplute cu Ganache alb ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ou, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fursecuri cu amprentă de lămâie umplute cu Ganache de ciocolată albă, Biscuiți Sandwich cu ciocolată Brownie cu Ganache de ciocolată albă și conserve de căpșuni, și Macarons De Turtă Dulce Umplute Cu Ganache De Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura de ganache: aduceți crema la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă 9 uncii de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
3
Lăsați să stea 5 minute, acoperite.
4
Se transferă într-un castron mic și se amestecă până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați aproximativ 3 ore (sau mai mult) până când sunt groase și răspândite. Asigurați-vă că amestecați des în timpul acestui proces, va îmbunătăți textura ganache-ului. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.Faceți aluatul: într-un castron mare amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare separat amestecați untul, zahărul brun și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați pentru a combina. Frământați până se formează un aluat. Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați fiecare în folie de plastic; se răcește la frigider cel puțin 1 oră și până la 12 ore.Faceți fursecurile: când sunt gata să formeze fursecuri, întindeți fiecare jumătate de aluat între 2 foi de pergament ușor făinat până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Se transferă pe foi de copt și se dă la frigider până când este ferm, aproximativ 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade cu rafturi în treimi superioare și inferioare. folosind un tăietor de prăjituri care are o lățime de aproximativ 2 inci (alegeți o formă necomplicată, cum ar fi rotundă, pătrată, inimă sau stea), asigurându-vă că aveți numere pare în fiecare pentru un total de aproximativ douăzeci și patru de cookie-uri de 2 inci, re-rulare și re-răcire resturi după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
CuptorCuptor
7
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe foi de copt căptușite cu pergament și congelați până când sunt foarte ferme, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până când este ferm și parfumat, aproximativ 10 până la 12 minute, rotind la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați prăjiturile să se răcească complet pe foile de copt așezate pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Întindeți sau pipeți (folosind o pungă de patiserie și un vârf simplu mic) ganache umplând pe partea de jos a jumătății de fursecuri și sandwich cu fursecurile rămase, apăsând ușor. Cookie-urile pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.Faceți toppingul opțional: topiți restul de 3 uncii de ciocolată albă într-un vas mic rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Odată topit burniță sau țeavă (folosind o pungă de patiserie și un mic vârf simplu) ciocolata albă într-un model atractiv peste vârfurile fursecurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista