Fursecuri MM cu fulgi de ovaz
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la repertoriul dvs., Oatmeal MM Cookies ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 24 de porții cu 156 de calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca desert ieftin. Mergeți la magazin și luați sare, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt N'Oatmeal Cookies – The Paleo Response to Oatmeal Cookies, Mom’s Simple Oatmeal Chocolate Chip Cookies…Best Oatmeal Chocolate Cookies și Butterscotch Oatmeal Cookies (Copycat Oatmeal Scotchies).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, smântână împreună scurtarea, zahărul brun și zahărul alb până se omogenizează. Bateți oul și vanilia până se omogenizează bine.
Combinați ovăzul, făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de smântână.
Se amestecă bucățile de ciocolată acoperite cu bomboane. Puneți cu linguri rotunjite pe foi de prăjituri neunse.
Coacem 10 minute in cuptorul preincalzit, pana devine maro deschis.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!