Fursecuri mici cu migdale și Einkorn

Fursecuri mici cu migdale și Einkorn
Cookie-urile mici de migdale și Einkorn ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 112 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare nerafinată, făină de einkorn cu extracție ridicată, zahăr din trestie nerafinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri Einkorn cu cremă de unt de căpșuni pentru Ziua Îndrăgostiților, Cookie-uri de migdale fără ouă / cookie Ușor de migdale, și Einkorn Shepherds Pie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Aruncați făina de einkorn și făina de migdale într-un bol mediu de amestecare și amestecați sarea până când făina de migdale și sarea sunt distribuite uniform în făina de einkorn.Puneți untul și zahărul într-un bol de amestecare și bateți-le împreună până când untul se luminează la culoare și devine tulbure. Bateți în extractele de ou, vanilie și migdale.Lucrând aproximativ 1/2 cană la un moment dat, lingurați făinurile amestecate în vasul de amestecare, bateți-le în ouăle îndulcite și untul până când sunt complet încorporate. Lucrând pe rând, puneți aproximativ 2 linguri de aluat de biscuiți în mâini, rulați-l într-o bilă și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Aranjați cookie-urile la o distanță de aproximativ 2 inci pentru a le permite să se răspândească. Apăsați-le în jos cu dinții unei furculițe și coaceți-le 12 până la 14 minute sau până când vârfurile abia sunt atinse cu aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți-le de pe foaia de copt cu o spatulă metalică și transferați-le într-o grătar pentru a se răci. În timp ce sunt încă fierbinți, presărați-le cu zahăr pudră, dacă doriți, și continuați să lucrați în loturi ca acesta până când ați epuizat tot aluatul. Păstrați-le la temperatura camerei într-un recipient etanș unde vor păstra aproximativ 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În24 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista