Fursecuri Dulci Cu Aluat

Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile dulci cu aluat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aluatul De Ardei Dulce Se Topește, Aluat De Cartofi Dulci Cu Semințe De Dovleac, și Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor sau tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare cremă untul sau margarina cu zahărul. Bateți oul și starterul dulce. Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și vanilia.
Se amestecă până se omogenizează.
Puneți aluatul cu lingurițe pe foile de copt pregătite.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 până la 12 minute.