Gripa-Fighter cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, ouă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri De Luptă Împotriva Gripei, Flu Fighter Stoc De Pui, și Gripa Fighter Supa De Pui Cu Taitei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aliniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți untul și zahărul brun într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la lumină și pufos, 3 minute. Bateți ouăle pe rând, încorporând complet fiecare înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați melasa, iaurtul, ghimbirul și coaja de lămâie și bateți până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la scăzut și bateți în amestecul de făină pentru a face un aluat lipicios (nu amestecați prea mult). Îndoiți ovăzul și jumătate din stafide, afine și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Nonpareils Argintii
4 Căni De Făină De Grâu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă restul de fructe uscate și nuci într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Aruncați linguri de aluat pe foile de copt pregătite. Se acoperă fiecare cu o parte din amestecul rezervat de fructe uscate și nuci și se răcește timp de 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți prăjiturile până la auriu închis, dar încă moi, 10 până la 12 minute; se răcește pe un raft. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.