Fursecuri De Crăciun Cu Anason German (Springerle)

Cookie-urile de Crăciun cu anason German (Springerle) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, coajă de lămâie, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Belgrader Brot (Cookie-Uri Germane De Crăciun), Biscuiți Springerle Cu Parfum De Ouă, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina si praful de copt, dati deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și ușoare. Se amestecă coaja de lămâie și anasonul măcinat.
Se adaugă amestecul de făină, se amestecă bine. Acoperiți și răciți aluatul timp de aproximativ o oră.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/2 inch. În mod tradițional, ați rula aluatul cu un sucitor springerle, dar aluatul poate fi tăiat în forme mici de orice fel.
Așezați fursecurile la o distanță de 1/2 inch pe foi de copt, presărați cu semințe de anason și lăsați-le neacoperite, peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți prăjiturile timp de 25 până la 30 de minute.