Fursecuri Cu Unt Chinezesc
Reteta Cookie-uri de unt Chinezesc ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 45 minute. Pentru 6 cenți pe porție, primești un desert care servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr de cofetari, unt, făină auto-crescătoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Chinezești Cu Migdale, Fursecuri Chinezești Cu Cinci Condimente, și Fursecuri Chinezești Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un mixer electric în picioare, cremați untul până se omogenizează.
Adăugați zahărul și smântâna cofetarilor până devin pufoase.
Adăugați oul și extractul de vanilie. Cerneti incet faina auto-crescuta si bateti pana se formeaza un aluat neted.
Adăugați aluatul într-o presă pentru biscuiți și atașați un disc în formă de stea sau floare. Apăsați cookie-urile pe foaia de copt căptușită, lăsând 1 inch de spațiu în jurul fiecărui cookie.
Coaceți timp de 15 minute, sau până când sunt ușor aurii deasupra.
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet înainte de depozitare. Cookie-urile pot fi păstrate la temperatura camerei într-un recipient etanș timp de 3 până la 4 zile.
Diana Kuan este scriitoare de alimente și instructor de gătit care a predat gătitul chinezesc la Beijing și New York. Scrierile ei despre mâncare și călătorii au apărut în Boston Globe, Gourmet, Food & Wine și Time Out New York, printre alte publicații. Ea a apărut pe CBS Early Show și alte mass-media difuzate. Ea este autorul blogului www.appetiteforchina.com, care are peste 6,5 milioane de vizualizări de pagină și predă gătitul chinezesc la Whole Foods și Institutul de Educație Culinară (ICE) din New York, unde locuiește în prezent.