Fursecuri Cu Unt Brun-Ciocolată
Cookie-urile cu ciocolată cu unt brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată dulce-amăruie, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat Cu Unt Brun {Brown Butter Week}, Unt Maro Cartofi Chip Ciocolată Chip Cookie-Uri, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, gătiți untul la foc moderat până se rumeneste și miroase a nuci, aproximativ 5 minute.
Transferați untul într-un castron mic și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul rumenit cu zaharurile granulate și maro deschis la viteză medie până când este ușor și pufos, răzuind vasul la jumătate, aproximativ 7 minute. Bateți întregul ou, gălbenușul de ou, laptele și vanilia. La viteză mică, bateți ingredientele uscate, răzuind vasul după cum este necesar.
Se amestecă ciocolata tocată. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Scoateți movile de 1/4 cană de aluat pentru biscuiți pe fiecare foaie de copt. Ar trebui să existe 6 cookie-uri pe foaie.
Coaceți câte o foaie pe rând timp de aproximativ 18 minute, până când fursecurile sunt doar ferme și se rumenesc pe fund.
Transferați foaia într-un suport pentru a se răci. Repetați pentru a coace cookie-urile rămase.
Serviți prăjiturile calde sau la temperatura camerei.