Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu semințe de chimen cu Dulce de Leche. Această rețetă face 10 porții cu 367 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Dulce De Leche Bat Cookie-Uri, și Dulce De Leche cookie-uri.
Instrucțiuni
Cremați zahărul și untul într-un castron mare sau mixer de tort până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați gălbenușurile de ou, coaja de lămâie, sucul de lămâie și semințele de chimen și amestecați până când toate ingredientele sunt bine combinate.Cerneti faina si bicarbonatul de sodiu in amestecul de unt si amestecati pana se combina. Aluatul va fi destul de moale.
Așezați aluatul pe o bucată mare de folie de plastic și formați-l într-un buștean cu diametrul de 1 cm. Răsuciți bine capetele plasticului, apoi puneți-le în congelator până se întărește.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Desfaceți aluatul și tăiați-l în felii de centimetru.
Așezați fursecurile pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți până la aur, aproximativ 12 minute.Lăsați cookie-urile să se răcească timp de 2 minute pe foaia de copt, apoi glisați-le pe o grătar pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș până când este gata să serve.To faceți dulce de leche: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se toarnă laptele condensat într-un vas de plăcintă rezistent la cuptor, se adaugă vanilia și nucșoara și se amestecă bine. Se acoperă cu folie, se pune vasul într-o baie de apă fierbinte și se coace până când amestecul se îngroașă și începe să se caramelizeze, aproximativ 2 ore.
Scoateți folia și lăsați să se răcească. Se dă la frigider într-un borcan de sticlă până când este gata să serve.To asamblați prăjiturile în sandvișuri: folosiți o spatulă pentru a întinde aproximativ 2 lingurițe de dulce de leche pe partea plată (de jos) a unui cookie, apoi așezați un alt cookie deasupra.