Fursecuri cu nucă de cocos cu caș de lămâie și zmeură
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile cu nucă de cocos cu caș de lămâie și zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite de Ricotta cu lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Pavlova Cu Zmeură Și Caș De Lămâie, și Clătite cu caș de lămâie și zmeură proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Întindeți nuca de cocos uniform pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc, 3 până la 5 minute. Pune deoparte.
Ridicați căldura cuptorului la 35
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul până devin ușoare și pufoase. Bateți oul, nuca de cocos și laptele până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Bateți în amestecul de unt până se omogenizează bine. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Desfaceți aluatul și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de floare sau rotund de 3 sau 4 inci și așezați fursecurile ușor depărtate pe foi de copt cu unt sau căptușite cu pergament.
Coaceți prăjiturile până când marginile sunt aurii, 10 până la 14 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Transferați cookie-urile pe rafturi pentru a se răci complet. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Completați fiecare prăjitură cu o păpușă de caș de lămâie și mai multe zmeură.
Caș de lămâie. Într-un castron rezistent la căldură, amestecați împreună 3 ouă, 1/2 cană suc proaspăt de lămâie și 3/4 cană zahăr până se omogenizează bine. Puneți peste o tigaie cu apă care fierbe ușor și gătiți, amestecând constant, până când amestecul începe să se îngroașe vizibil, 5 până la 8 minute.
Se ia imediat de pe foc și se amestecă 3 linguri de unt, câte 1 lingură odată, până când amestecul este neted și lucios. Acoperiți vasul cu o foaie de folie de plastic presată pe suprafața cașului și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 30 de minute.