Fursecuri Cu Mere Butterscotch

Fursecuri Cu Mere Butterscotch
Cookie-urile cu mere Butterscotch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Budincă De Mere Butterscotch, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Mere Cu Gheață, și Tort Cu Unt De Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți zahărul brun și 1/2 cană de unt într-un castron mare de mixer până când sunt cremoase. Bateți în ou. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu suc de mere. Se amestecă 1 1/2 căni de chipsuri de butterscotch, măr și 1/2 cană de nuci. Aruncați o lingură ușor rotunjită pe foi de prăjituri ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Suc De MereSuc De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
NuciNuci
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea 2 minute; se răcește pe rafturi de sârmă.
6
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți glazura de butterscotch: topiți chipsurile de butterscotch rămase și 2 linguri de unt într-o cratiță mică, grea, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
ButterscotchButterscotch
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Când untul și chipsurile s-au topit, scoateți tigaia de pe foc și amestecați 1 cană de zahăr de cofetărie și 1 1/2 lingură de suc de mere până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De MereSuc De Mere
UntUnt
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întindeți glazura pe fursecurile răcite și presărați cu nucile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista