Fursecuri Cu Mere Butterscotch
Cookie-urile cu mere Butterscotch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Budincă De Mere Butterscotch, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Mere Cu Gheață, și Tort Cu Unt De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri.
Se amestecă făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Bateți zahărul brun și 1/2 cană de unt într-un castron mare de mixer până când sunt cremoase. Bateți în ou. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu suc de mere. Se amestecă 1 1/2 căni de chipsuri de butterscotch, măr și 1/2 cană de nuci. Aruncați o lingură ușor rotunjită pe foi de prăjituri ușor unse.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 2 minute; se răcește pe rafturi de sârmă.
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți glazura de butterscotch: topiți chipsurile de butterscotch rămase și 2 linguri de unt într-o cratiță mică, grea, la foc mic.
Când untul și chipsurile s-au topit, scoateți tigaia de pe foc și amestecați 1 cană de zahăr de cofetărie și 1 1/2 lingură de suc de mere până când glazura este netedă.
Întindeți glazura pe fursecurile răcite și presărați cu nucile rămase.