O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 723 calorii. Această rețetă vegetariană servește 7 și costă 96 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie, Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie, și Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 7 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente; se adaugă treptat la amestecul de unt, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Formați aluatul în 4 bușteni (aproximativ 2 inci în diametru); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 8 ore până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inch; așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Coaceți 8 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din foile de copt pe rafturile de sârmă și răciți complet (aproximativ 20 de minute).