Fursecuri Cu Ghimbir Mat
Nevoie de o desert vegetarian? Prăjiturile cu ghimbir înghețat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 35 de porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Cu Ghimbir Mat, Decupaje De Ghimbir Mat, și Creme De Ghimbir Mat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, smântână 1 cană zahăr granulat cu unt până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Se amestecă în ou și melasă.
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele.
Se adaugă în amestecul de unt și se amestecă bine.
Umpleți un castron puțin adânc cu zahăr granulat. Rupeți bucățile de aluat de mărimea nucului și rotiți-le în bile; rulați bile în zahăr. Aranjați pe foi de prăjituri unse și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați la rafturile de răcire.
Combinați zahărul pudră cu 1 lingură. se udă și se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă sucul de lămâie.
Stropiți glazura peste fursecuri.