Cookie-urile de ovăz pline de bunătate sunt un lacto ovo vegetarian rețetă cu 76 de porții. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 55 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, cuișoare măcinate, semințe de in măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Grădină plină de bunătate Lasagna, Dumnezeule! Cookie-Uri (Cookie-Uri De Ovăz), și Full Monty-F E B-Mic Dejun Englezesc Complet sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați apa și semințele de in. Într-un castron mare, combinați prunele, curmalele și stafidele. Acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Date
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați amestecurile de semințe de in și prune să stea timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
Între timp, într-un castron mare, unt de cremă și zahăr brun până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie. Bateți în sos de mere, sirop de arțar și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Coaja De Portocala
Aromă De Arțar După Gust
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Combinați ovăzul, făinurile, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, nucșoara și cuișoarele; se adaugă treptat la amestecul cremă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Măr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)
5
Scurgeți amestecul de prune; amestecați amestecul de prune și semințele de in în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
6
Picătură cu lingurițe rotunjite 2 in. în afară pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți la 350 timp de 8-11 minute sau până când este setat. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Cookie-ul de ovăz funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.