Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Stafide Duble
Cookie-urile cu fulgi de ovăz cu stafide duble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 626 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, ovăz de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz, Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Stafide, și Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de stafide și 1/2cupa de apă la fiert într-o tigaie la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare; gătiți, amestecând, până când apa s-a absorbit.
Se lasă să se răcească; piure într-un robot de bucătărie. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie de copt cu pergament.
Bateți ambele făină, bicarbonat de sodiu, sare și scorțișoară într-un castron. Bateți untul, uleiul, zahărul și stafidele piure cu un mixer electric la viteză medie-mare până la omogenizare, aproximativ 3 minute. Bateți în ouă câte 1, apoi vanilia. Reduceți viteza mixerului la minim; bateți în amestecul de făină. Se amestecă ovăzul și stafidele rămase.
Folosiți o lingură de înghețată sau 2 linguri pentru a forma fursecuri; așezați la 2 centimetri distanță pe foaia de copt. Folosiți degetele umezite pentru a aplatiza la o grosime de 1/2 inch.
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii, dar încă moi, 18 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească pe rafturi. Repetați cu aluatul rămas.