Cookie-urile cu condimente de ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 171 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, ghimbir măcinat, scurtare de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri Cu Condimente De Ghimbir, Fursecuri Cu Condimente De Ghimbir, și Fursecuri cu ghimbir și condimente.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se amestecă ghimbirul cristalizat. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun, scurtarea și untul într-un castron mare până când este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Zahăr Brun
Scurtarea
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați oul și melasa și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt ușor 2 foi de copt. Lingurați zahărul în strat gros pe o farfurie mică. Folosind mâinile umede, formați aluatul în bile de 1 1/4 inch; rulați în zahăr pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Zahăr
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Așezați bilele pe foile pregătite, distanțându-se la 2 inci.
7
Coaceți prăjiturile până când sunt crăpate deasupra, dar încă moi la atingere, aproximativ 12 minute. Se răcește pe foi 1 minut. Transferați cu atenție în rafturi și răciți. (Se poate face cu 5 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)