Fursecuri Cu Coacăze De Semolă Cu Unt

Fursecuri Cu Coacăze De Semolă Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile cu coacăze de gris cu unt. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 115 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină de porumb, coacăze, semolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Budinca de gris cu sos de coacaze rosii, Fursecuri Cu Cardamom-Semolă, și Fursecuri Cu Fistic Și Coacăze.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți coacăzele cu apă foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 10 minute; scurgere.
3
Între timp, combinați făina, grișul și sarea. În vasul unui mixer de stand, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați oul, răzuiți în interiorul bolului și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină, coaja de portocală și coacăzele, amestecând încet până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CoacăzeCoacăze
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Desfaceți aluatul, așezați-l pe o suprafață de lucru înmuiată și rulați 1/3 in. gros. Presărați uniform 2 foi de copt cu aproximativ 1 lingură. făină de porumb fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Tăiați aluatul cu un 2-in. tăietor decorativ și așezați ușor în afară pe foi de copt, rerolling resturi după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute, schimbând pozițiile tigaiei la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
11
* Găsiți pe culoarul de coacere al piețelor bine aprovizionate.
12
Faceți înainte: depozitați etanș până la 5 zile.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista