Fursecuri Cu Ciocolată Portocalie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată portocalie. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă este plăcută de 704 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de linguri de zahăr granulat, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ciocolată muiată afine portocaliu shortbread cookie-uri, Ciocolata Inmuiata Cardamom Orange Paleo Shortbread Cookie-Uri, și Fursecuri Cu Portocale De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Cernem împreună făina, pudra de cacao și sarea într-un castron. (Nu săriți peste acest pas, deoarece pudra de cacao are tendința de a se aglomera. Vrei ingredientele uscate cernute pentru a asigura un cookie fraged.) Pune deoparte.
Faceți aluatul pentru biscuiți: bateți untul și zahărul împreună la viteză medie într-un mixer timp de 5 minute, asigurându-vă că răzuiți părțile laterale și fundul, după cum este necesar.
Adăugați coaja de vanilie și portocală și amestecați timp de 30 de secunde.
Adăugați aproximativ jumătate din amestecul de făină și amestecați la viteză mică. Răsturnați fundul și părțile laterale și adăugați restul amestecului de făină.
Odată încorporat se amestecă la viteză medie timp de 2 minute.
Rulează aluatul pentru biscuiți:
Întindeți o foaie de hârtie pergament și așezați aluatul pe ea. Acoperiți cu o altă foaie de hârtie pergament și rulați la o grosime de 1/4 inch cu un sucitor. (De asemenea, puteți făina ușor un spațiu de lucru, dar metoda mea mi se pare mult mai ușoară, mai curată, iar pâinea scurtă păstrează o textură nisipoasă prin faptul că nu ridică făina suplimentară.)
S-ar putea să găsiți aluatul prea moale. Dacă da, puneți-l la congelator timp de zece minute pentru a-l întări înainte de a continua rularea sau tăierea. (Aluatul este foarte greu de lucrat când este moale.)
Tăiați în formele dorite și așezați-le pe foile de copt la o distanță de aproximativ 1 inch.
Se coace la 325 buc. F timp de 13-15 minute, rotind tigaile la jumătatea coacerii. Poate fi dificil de spus când aceste fursecuri sunt terminate, așa că atunci când miros a prăjituri proaspăt coapte și marginile sunt ușor ferme, dar totuși dau puțin, atunci consideră-le terminate (pur și simplu, este nevoie de o judecată din partea ta).
Scoateți tigăile și lăsați fursecurile să se răcească timp de un minut sau două înainte de a trece la o grătar pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Fursecurile cu pâine scurtă pot fi asociate cu Sherry cremă, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "