Fursecuri cu ciocolată cu vanilie și cireșe Kendra
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată cu vanilie și cireșe Kendra. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 179 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fursecuri cu ciocolată cu vanilie și cireșe Kendra, Fursecuri Cu Cireșe Cu Chip De Vanilie, și Cherry Vanilie Ciocolata Chip Inghetata {Ou Gratuit & Low Carb} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 350 F. Liniați 2 foi mari de copt cu covorașe antiaderente sau hârtie pergament.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Folosind un cuțit mic, împărțiți fasolea de vanilie pe lungime, apoi răzuiți semințele din păstăi într-un castron mic și rezervați-le pe ambele.
Într-un castron mic, combinați păstăia de fasole de vanilie răzuită (nu semințele), cireșele uscate și aproximativ 1 cană de apă clocotită.
Lăsați să stea 5 minute, apoi scurgeți, rezervând cireșele și aruncând păstăia de fasole de vanilie.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul, zahărul și zahărul brun și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul și semințele de fasole de vanilie și bateți pe mediu până se combină, aproximativ 1 minut. Cu mixerul la foc mic, adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând până se combină.
Adăugați cireșele, chipsurile de ciocolată albe și semidulce și alunele sau nucile și amestecați până se încorporează.
Aruncați aluatul îngrămădind linguri pe foile de copt pregătite, lăsând aproximativ 2 inci între fursecuri.
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până când se rumenesc ușor și se fixează, 10 până la 12 minute. Răciți fursecurile pe foi de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.