Fursecuri cu ciocolată cu migdale duble (fără Gluten)
Cookie-urile cu ciocolată cu migdale duble (fără Gluten) sunt un fără gluten și vegan desert. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, sare, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ciocolată Dublă (Fără Gluten), Biscuiți Cu Ciocolată Dublă Fără Gluten, și Biscuiți cu migdale cu ciocolată fără Gluten.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mediu combinați ulei de struguri, agave și vanilie. Se amestecă ingredientele umede în amestecul de făină de migdale până se combină bine. Îndoiți în chipsuri de ciocolată și felii de migdale.
Lingură aluat 1 lingură îngrămădită la un moment dat pe o foaie de copt căptușită cu pergament, apăsând în jos cu palma mâinii pentru a aplatiza.
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade F timp de 7 până la 10 minute, până când este ușor auriu. Răciți prăjiturile pe foile de copt timp de 20 de minute, apoi serviți.