Fursecuri Cu Ciocolată Cu Cireșe

Fursecuri Cu Ciocolată Cu Cireșe
Cookie-urile cu ciocolată de cireșe durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 292 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 21 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de portocală, sare, apă și făină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fursecuri Cu Ciocolată Cu Cireșe, Fursecuri Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Fursecuri Cu Cireșe Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați cireșele în apă fierbinte timp de cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, într-un castron mare, cremați scurtarea, untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, coaja de portocală și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată și cireșele cu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CireșeCireșe
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
4
Picătură de linguri rotunjite 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 350 la 12-14 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții21
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista