Fursecuri cu amprentă de portocale și nuci de pin

Fursecuri cu amprentă de portocale și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu amprentă de portocale și nuci de pin. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 109 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, unt, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Amprentă Portocalie Umplute Cu Trufe, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Cookie-Uri De Amprentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați foile de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați nucile de pin într-un castron mic. Într-un alt castron mic, amestecați mierea și sucul de portocale până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Nuci De PinNuci De Pin
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți în coaja de portocală, vanilia și gălbenușul de ou până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți făina și sarea până când aluatul începe să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Formați aluatul în bile de 1 inch. Dacă este necesar, făinați mâinile pentru o manipulare mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Rotiți bilele în amestec de miere, apoi rulați în nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
MiereMiere
RolaRola
6
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foile de prăjituri. Cu degetul mare, faceți indentare în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 9 până la 12 minute sau până când cookie-urile sunt setate și marginile sunt maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți hârtia pergament cu cookie-uri de pe foile de cookie pe rafturile de răcire. Umpleți fiecare prăjitură cu 1/2 linguriță marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Eliminați cookie-urile de pe hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista