Fursecuri Cu Alune De Ciocolată
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu alune de ciocolată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 60. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Un amestec de pudră de cacao, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Cookie-uri de ciocolată cu ciocolată și alune Fine Cooking, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Prăjiți nucile într-o tigaie mică în cuptor până când centrele sunt aurii, 12 până la 15 minute. Înfășurați într-un prosop de bucătărie și răciți-l pentru a se încălzi, apoi frecați orice piele liberă. Se taie nuci.
Bateți împreună făina, cacao, praful de copt și sarea.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase, apoi bateți în ou și rom. La viteză mică, amestecați amestecul de făină în 3 loturi doar până se formează un aluat. Se amestecă nucile.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un pătrat de 5 inci. Înfășurați în plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Întindeți 1 bucată de aluat între 2 foi de pergament într-un pătrat de 11 până la 12 inci. Congelați pe o tavă până când este ferm, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați foaia superioară de pergament și tăiați formele cu tăietori de prăjituri, aranjându-le la distanță de 1/2 inch pe foi de copt.
Coaceți cookie-urile, poziția de comutare și foile rotative la jumătatea drumului, până când firma și vârfurile sunt ușor crăpate, 8 până la 12 minute în total.
Transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci complet.
Repetați cu aluatul rămas (foi de copt reci și tapetați cu pergament proaspăt). Reroll resturi o dată pentru cookie-uri suplimentare, dacă se dorește.
* Aluatul poate fi răcit până la 1 săptămână.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.