Fursecuri Cu Alune
Cookie-urile de alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 45 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați alune, făină de orez, o sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sandvișuri cu înghețată de alune fără lactate cu prăjituri de alune fără cereale, Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Cookie-Uri Espresso Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți alunele în vasul unui robot de bucătărie și pulsați-le până când sunt foarte fine; ar trebui să aibă consistența mămăligii grosiere.
Transferați nucile măcinate într-un castron și adăugați făina de orez (dacă folosiți făină universală, Cerneți-o).
Tăiați untul în bucăți, apoi adăugați untul, zahărul și sarea la ingredientele uscate. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca toate ingredientele împreună până când untul este dispersat și complet încorporat. Aluatul trebuie să fie foarte neted și să se țină împreună. Dacă nu, frământați-l până se face.
Împărțiți aluatul în trei bucăți egale și rulați fiecare bucată până când este rotundă de 3/4 inci (2 cm). Încercați să le obțineți cât mai netede posibil, fără fisuri. Dacă aluatul este prea lung pentru a lucra pe măsură ce le întindeți, puteți tăia aluatul la jumătatea distanței și puteți lucra cu el în loturi.Răciți buștenii de aluat până când sunt fermi pe o foaie mică de copt sau o farfurie căptușită cu folie de plastic sau hârtie pergament (aproximativ 2-3 ore la frigider sau 15 minute la congelator).
Preîncălziți cuptorul la 325 aprox.F (160 buc. C) și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
Lucrând cu o lungime de aluat la un moment dat, păstrându-le pe celelalte la frigider sau congelator, tăiați bucăți de dimensiuni egale folosind un cuțit sau un tăietor de patiserie. Idealul este de 5 grame fiecare, dacă lucrați cu o scală. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este să tăiați unul la greutatea potrivită, apoi să îl țineți alături de bușteni și să îl folosiți ca șablon pentru a tăia celelalte. După ce ați tăiat o lungime de aluat, rulați bucățile în bile mici și așezați-le pe foaia de copt, ușor distanțate (așa cum se arată.) Dacă nu aveți o scară, pur și simplu rulați aluatul la dimensiunea unei marmuri, încercând să le păstrați cât mai asemănătoare ca dimensiune.
Continuați să tăiați aluatul și să-l rulați în bile mici.
Coaceți fursecurile timp de 10 până la 14 minute, rotind foile de copt în cuptor la jumătatea timpului de gătit, până când blaturile se rumenesc ușor.
Lăsați cookie-urile să se răcească complet.