Fursecuri Cu Alune

Fursecuri Cu Alune
Cookie-urile de alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 45 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați alune, făină de orez, o sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sandvișuri cu înghețată de alune fără lactate cu prăjituri de alune fără cereale, Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Cookie-Uri Espresso Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți alunele în vasul unui robot de bucătărie și pulsați-le până când sunt foarte fine; ar trebui să aibă consistența mămăligii grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați nucile măcinate într-un castron și adăugați făina de orez (dacă folosiți făină universală, Cerneți-o).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Făină De OrezFăină De Orez
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați untul în bucăți, apoi adăugați untul, zahărul și sarea la ingredientele uscate. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca toate ingredientele împreună până când untul este dispersat și complet încorporat. Aluatul trebuie să fie foarte neted și să se țină împreună. Dacă nu, frământați-l până se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Împărțiți aluatul în trei bucăți egale și rulați fiecare bucată până când este rotundă de 3/4 inci (2 cm). Încercați să le obțineți cât mai netede posibil, fără fisuri. Dacă aluatul este prea lung pentru a lucra pe măsură ce le întindeți, puteți tăia aluatul la jumătatea distanței și puteți lucra cu el în loturi.Răciți buștenii de aluat până când sunt fermi pe o foaie mică de copt sau o farfurie căptușită cu folie de plastic sau hârtie pergament (aproximativ 2-3 ore la frigider sau 15 minute la congelator).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Preîncălziți cuptorul la 325 aprox.F (160 buc. C) și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lucrând cu o lungime de aluat la un moment dat, păstrându-le pe celelalte la frigider sau congelator, tăiați bucăți de dimensiuni egale folosind un cuțit sau un tăietor de patiserie. Idealul este de 5 grame fiecare, dacă lucrați cu o scală. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este să tăiați unul la greutatea potrivită, apoi să îl țineți alături de bușteni și să îl folosiți ca șablon pentru a tăia celelalte. După ce ați tăiat o lungime de aluat, rulați bucățile în bile mici și așezați-le pe foaia de copt, ușor distanțate (așa cum se arată.) Dacă nu aveți o scară, pur și simplu rulați aluatul la dimensiunea unei marmuri, încercând să le păstrați cât mai asemănătoare ca dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
7
Continuați să tăiați aluatul și să-l rulați în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Coaceți fursecurile timp de 10 până la 14 minute, rotind foile de copt în cuptor la jumătatea timpului de gătit, până când blaturile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați cookie-urile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista