Fursecuri Cu Alune

Fursecuri Cu Alune
Cookie-urile de alune sunt un vegetarian rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca desert. Un amestec de făină, alune, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Sandvișuri cu înghețată de alune fără lactate cu prăjituri de alune fără cereale, Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Fursecuri Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți alunele într-o tigaie superficială până când parfumurile și pielea încep să se slăbească, aproximativ 6 minute. Frecați nucile într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta orice piele liberă (este posibil ca unele piei să nu se desprindă) și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
3
Pulsați nucile și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin, apoi adăugați făină și un vârf de sare, pulsând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați unt și pulsați până când aluatul formează doar o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi rulați aluatul pe o suprafață de lucru ușor pudrată cu zahăr și făină în bușteni de 2 (11 inci lungime) (fiecare aproximativ 1 inch lățime). Se răcește, învelit în folie de plastic, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Tăiați buștenii transversal în felii de 1/2 inch și aranjați rundele la 2 inci distanță pe 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți, câte 1 foaie odată, până când marginile inferioare încep să devină aurii palide, 12 până la 15 minute. Cookie-urile răcoroase pe foaie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați restul de 3 linguri de zahăr într-un vas mic și înmuiați blaturi de fursecuri în el, apoi răciți fursecurile cu zahăr pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1
* Aluatul poate fi răcit până la 12 ore sau congelat, învelit bine în folie de plastic, până la 1 lună. (Dezghețați înainte de tăiere și coacere.) * Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista