Fursecuri Cu Alune
Cookie-urile de alune sunt un vegetarian rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca desert. Un amestec de făină, alune, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Sandvișuri cu înghețată de alune fără lactate cu prăjituri de alune fără cereale, Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Fursecuri Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prăjiți alunele într-o tigaie superficială până când parfumurile și pielea încep să se slăbească, aproximativ 6 minute. Frecați nucile într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta orice piele liberă (este posibil ca unele piei să nu se desprindă) și răciți la temperatura camerei.
Pulsați nucile și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin, apoi adăugați făină și un vârf de sare, pulsând până se combină.
Adăugați unt și pulsați până când aluatul formează doar o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi rulați aluatul pe o suprafață de lucru ușor pudrată cu zahăr și făină în bușteni de 2 (11 inci lungime) (fiecare aproximativ 1 inch lățime). Se răcește, învelit în folie de plastic, 1 oră.
Tăiați buștenii transversal în felii de 1/2 inch și aranjați rundele la 2 inci distanță pe 2 foi de copt.
Coaceți, câte 1 foaie odată, până când marginile inferioare încep să devină aurii palide, 12 până la 15 minute. Cookie-urile răcoroase pe foaie 2 minute.
Așezați restul de 3 linguri de zahăr într-un vas mic și înmuiați blaturi de fursecuri în el, apoi răciți fursecurile cu zahăr pe un raft.
* Aluatul poate fi răcit până la 12 ore sau congelat, învelit bine în folie de plastic, până la 1 lună. (Dezghețați înainte de tăiere și coacere.) * Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 săptămâni.