Fursecuri Crocante, Consistente Cu Fulgi De Ovăz

Fursecuri Crocante, Consistente Cu Fulgi De Ovăz
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 397 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, nuci pecan, ovăz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți Crocanți Cu Fulgi De Ovăz, Biscuiți Energetici Cu Fulgi De Ovăz, și Scăzut De Grăsime Consistent Dovleac Fulgi De Ovăz Afine Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; Set aside.In un bol mare de amestecare, bate scurtarea, untul topit și ambele zaharuri până la crem (am folosit o lingură de lemn). Se amestecă miere și sirop, ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se încorporează. Se amestecă ovăzul, nucile pecan și nuca de cocos.Folosind mâinile umede, formați amestecul în bile de 3/4 până la 1 inch și așezați-le la aproximativ 2 inci pe foi de cookie-uri unsuroase. Folosind palma mâinii umede, apăsați ușor până la aproximativ cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți la 350 de grade timp de 11-13 minute sau până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți-l într-un raft pentru a se răci. Se vor crocanta și se vor întări destul de mult pe măsură ce se răcesc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Revista