Fursecuri Condimentate Cu Dovleac-Fulgi De Ovăz

Fursecuri Condimentate Cu Dovleac-Fulgi De Ovăz
Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de sirop de arțar, nucșoară măcinată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Pecan Cu Fulgi De Ovăz Condimentate Cu Dovleac, Fursecuri Condimentate Cu Fulgi De Ovăz, și Fursecuri Condimentate Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, ovăzul, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, sarea și nucșoara într-un castron mediu pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați untul și zaharurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când sunt luminate în culoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Adăugați oul și vanilia, readuceți mixerul la viteză medie și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului.Cu mixerul la viteză mică, adăugați jumătate din amestecul de făină rezervat și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați jumătate din dovleac și amestecați până se încorporează. Repetați cu amestecul de făină rămas și dovleacul.Aruncați 8 runde de aluat pe foaie de copt cu 1/4 cană redusă, eșalonându-le la 2 centimetri distanță pe foile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Așezați aluatul rămas la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 12 minute. Rotiți tigăile de sus în jos și din față în spate și continuați să coaceți până când fursecurile se rumenesc în partea de jos și în jurul marginilor, încă aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați foile de copt pe suporturi de sârmă și lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 3 minute. Folosind o spatulă plată, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați toate ingredientele într-un castron mediu și bateți până se combină uniform. (Poate fi necesar să adăugați mai mult lapte cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă pentru a stropi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați toate fursecurile răcite pe foile de pergament rezervate. Scufundați o furculiță în glazură și stropiți-o peste fursecuri într-un model în zig-zag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei până când glazura s-a setat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista