Fursecuri Cloverleaf
Fursecurile Cloverleaf se prepară aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 182 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Această rețetă conține 30 de porții. Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ciocolată, extract de vanilie și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fursecuri Semilună fără ouă cu ciocolată și picături de ciocolată - Fursecuri fără ouă , Fursecuri crocante cu ciocolată , căpșuni și Fursecuri vegane cu dovleac și picături de ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul, grăsimea vegetală și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați oul și vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat în amestecul de smântână și amestecați bine.
Împărțiți aluatul în treimi.
Adăugați bucățele de ciocolată într-o porție, unt de arahide în alta și ciocolată topită în a treia porție. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore sau până se întărește.
Rulați bile cu câte o jumătate de linguriță de aluat. Pentru fiecare fursec, așezați trei bile (câte una din fiecare aluat) cu marginile atingându-se pe tăvi de copt neunse, pentru a forma o frunză de trifoi.
Așezați fursecurile la o distanță de 5 cm.
Coaceți la 175°C timp de 7-9 minute sau până se rumenesc. Lăsați să se răcească 1 minut înainte de a scoate pe grătare.