Fursecuri clasice cu turtă scurtă în 4 ingrediente cu variații adăugate de 1 ingredient

Cookie-urile clasice Shortbread în 4 ingrediente cu variații de ingrediente adăugate 1 ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 65. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 198 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați făină, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts, Marshmallows clasice și unele variații, și Clătite sănătoase cu 2 ingrediente (Paleo, fără Gluten și lactate, fără adaos de zahăr) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Adăugați făina, sarea și zahărul pudră într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina.
Adăugați vanilia, untul și 1 linguriță de apă. Pulse împreună doar până când se formează un aluat.
Puneți aluatul pe o foaie de folie de plastic și rotiți-l într-un buștean, cu diametrul de aproximativ 2 1/2 inci și lungimea de 5 inci. Răsuciți bine fiecare capăt al învelișului în direcții opuse. Se răcește aluatul la frigider cel puțin 30 de minute.
Tăiați jurnalul în discuri groase de 1/3 inci. Aranjați foi de prăjituri antiaderente, foi de copt căptușite cu pergament sau căptușite cu silpat, la 2 inci distanță.
Coaceți până când marginile sunt doar maro deschis, aproximativ 12 până la 14 minute, rotind cratițele la jumătatea procesului de coacere.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe foile de fursecuri timp de 5 minute.
Se transferă în rafturi de sârmă și se răcește până la temperatura camerei. Bucurați-vă!
Pulsează împreună ceaiul cu făina și sarea într-un robot de bucătărie doar până când ceaiul este în bucăți mici distribuite uniform în toată făina. Apoi adăugați zahărul pudră, vanilia, untul și 1 linguriță de apă. Continuați conform instrucțiunilor de mai sus.
Pulsați pecanele prăjite și tocate în aluat și apoi formați-le într-un disc rotund aplatizat. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați timp de 1 oră. Pe o suprafață prăfuită de făină, rulați aluatul până la o grosime de aproximativ 1/3 inci. (Dacă aluatul este prea greu de rulat sau începe să se crape, lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei câteva minute până când este flexibil.) Cu un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în forme dreptunghiulare de aproximativ 1 pe 3 inci. Aranjați foile de copt pregătite și urmați instrucțiunile de gătit ca mai sus. Praf ușor răcit cookie-uri cu zahăr pudră printr-un filtru de plasă fină.