Fursecuri chinezești de Crăciun
Biscuiții chinezești de Crăciun sunt un desert fără lactate . Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 114 calorii . Această rețetă este pe placul a 69 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați tăiței Chow Mein, arahide prăjite uscat, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies și Gingerbread Christmas Tree Cookies .
Instrucțiuni
Topiți ciocolata și chipsurile de unt de arahide în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fiartă, amestecând des, până când se omogenizează.
Amestecați tăițeii Chow Mein și arahide într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste tăiței și alune și se întoarce pentru a acoperi.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Puneți amestecul cu linguri rotunjite pe foaia pregătită. Dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.