Fursecuri Chinezești Cu Migdale
Cookie-urile de migdale chinezești sunt un vegetarian rețetă cu 45 de porții. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 89 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, gălbenuș de ou, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Chinezești Cu Migdale, Fursecuri Chinezești Cu Migdale, și Fursecuri Chinezești Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ou întreg și extract de migdale și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă sau se bate făina și praful de copt până se omogenizează bine. Acoperiți vasul și răciți până când aluatul este ferm, aproximativ 1 oră.
Formați aluatul în bile de 1 inch, aplatizați-le ușor și așezați - le fiecare la aproximativ 1 inch pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou cu laptele pentru a se amesteca.
Ungeți ușor fursecurile cu amestec de ouă; aruncați restul. Apăsați o migdale în centrul fiecărui cookie și presărați fiecare cu aproximativ 1/8 linguriță de semințe de susan.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor 325 până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.