Fursecuri alb-negru cu afine

Fursecuri alb-negru cu afine
Această rețetă face 10 porții cu 1554 calorii, 20g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de am împrăștiat aceste și cookie-uri, Îmi place foarte mult să zdrobesc afine într-o pulpă purpurie și să le fac într-o glazură destul de purpurie, chipsuri de ciocolată semi-dulci de bucăți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fursecuri roșii, albe și afine, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru.

Instrucțiuni

1
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când prăjiturile se rumenesc ușor pe partea de jos și izvorăsc înapoi pentru a atinge deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de 10 minute, apoi scoateți-o pe o grătar pentru a se răci complet înainte de îngheț.Pentru glazura de afine:mână mică (aproximativ 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
afine proaspetesuc de jumatate de lamaie2 1/2 cani zahar pudratun strop de extract de vanilie1 lingura sirop usor de porumb2 - 3 lingurite apa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Într-un castron de dimensiuni medii, folosind o furculiță, zdrobiți afinele foarte bine până când pompa este pulverizată și afinele și-au lăsat sucurile destul de violete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați sucul de lămâie, siropul de porumb și extractul de vanilie și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
6
Se toarnă zahărul pudră și 2 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Bateți până se combină bine. Dacă doriți să subțiați glazura puțin mai mult, adăugați doar o atingere mai multă apă. Puneți deoparte până când sunteți gata să glazurați cookie-urile. Dacă glazura de sus se intareste un pic, doar da un tel bun înainte de a aplica la cookie-uri
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Pentru glazura de ciocolată: 4 uncii chipsuri de ciocolată semi-dulci din bucăți3 linguri de unt1 lingură sirop de porumb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți untul și ciocolata în cuptorul cu microunde. De obicei, pun la microunde acest amestec până când untul este oarecum topit, apoi amestec doar pentru a topi ciocolata și untul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Adăugați siropul de porumb. Se amestecă. Puneți glazura deoparte până când este gata să se aplice pe cookies.To glazurați cookie-urile: permiteți cookie-urilor să gătească complet. Folosiți degetele pentru a peria orice firimituri suplimentare de pe fundul fursecurilor. Glazurați întregul fund al cookie-ului cu glazură de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Lăsați să se stabilească aproximativ 30 de minute. Odată setat, glazurați ușor jumătate din prăjitură cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Lăsați să se stabilească încă 30 de minute, apoi înfășurați individual în folie de plastic.Aceste cookie-uri sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt făcute. În caz contrar, cei coapte în afine plâng puțin prin glazură. Au un gust minunat, dar ar putea părea puțin ciudat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Ingrediente

1Oreos dublu umplutstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildespre afine proaspetedespre afine proaspete1mână mică(aproximativ 20) afine proaspete(aproximativ 20) afine proaspete3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcăpșuni la piciorcăpșuni la picior101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCiocolată și unt. Este menit să fieCiocolată și unt. Este menit să fie1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente... pentru că îmi place să îngheț întregul cookie cu glazură de afine, lăsați-l să se stabilească aproximativ 30 de minute... apoi treceți peste jumătate din cookie cu glazură de ciocolată. Ridicol... pentru că îmi place să îngheț întregul cookie cu glazură de afine, lăsați-l să se stabilească aproximativ 30 de minute... apoi treceți peste jumătate din cookie cu glazură de ciocolată. Ridicol1-2 linguri ulei de masline extravirgin- Câte dintre aceste prăjituri de-a dreptul păcătoase mănânc între prânz și cină. Follow up întrebare: pot numi aceste cookie-uri cina- Câte dintre aceste prăjituri de-a dreptul păcătoase mănânc între prânz și cină. Follow up întrebare: pot numi aceste cookie-uri cina101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteaaaand. Cookie-uriaaaand. Cookie-uri101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAceste cookie-uri sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt făcute. În caz contrar, cei coapte în afine plâng puțin prin glazură. Au un gust grozav, dar ar putea părea puțin ciudatAceste cookie-uri sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt făcute. În caz contrar, cei coapte în afine plâng puțin prin glazură. Au un gust grozav, dar ar putea părea puțin ciudat101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAm spruced aceste cookie-uri alb-negru cu afine proaspete coapte în cookie-ul și le-a acoperit cu o glazura de lamaie afineAm spruced aceste cookie-uri alb-negru cu afine proaspete coapte în cookie-ul și le-a acoperit cu o glazura de lamaie afine101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteFursecurile alb-negru își înghețează fundul. Cu toții știați asta, nuFursecurile alb-negru își înghețează fundul. Cu toții știați asta, nu101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteFursecuri alb-negru cu afineFursecuri alb-negru cu afine1parmezan rasstropi colorate asortate sau zahăr coloratstropi colorate asortate sau zahăr colorat1parmezan rassirop de porumb ușorsirop de porumb ușor2mari(parțial și)(parțial și)101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteDa, mi-am scufundat degetul în această glazură. Da... de mai multe oriDa, mi-am scufundat degetul în această glazură. Da... de mai multe ori5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală10suc de jumătate de lămâiesuc de jumătate de lămâie5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrulou cu fructe galbenrulou cu fructe galben101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteDe asemenea, îmi place foarte mult să zdrobesc afinele într-o pulpă purpurie și să le transform într-o glazură destul de purpurieDe asemenea, îmi place foarte mult să zdrobesc afinele într-o pulpă purpurie și să le transform într-o glazură destul de purpurie101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteImprimați această rețetăImprimați această rețetă1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață113ardei habenerochipsuri de ciocolată semi-dulci din bucățichipsuri de ciocolată semi-dulci din bucăți2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat1parmezan ras(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2cp. legume (de exemplu, spanac)păstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteadaptat din cartea de bucate Gourmetadaptat din cartea de bucate Gourmet1mici- Este nepoliticos, când la o cină, să mănânci de trei ori mai mult decât gazda... apoi să ceri mai multă mâncare? Dacă da... oops- Este nepoliticos, când la o cină, să mănânci de trei ori mai mult decât gazda... apoi să ceri mai multă mâncare? Dacă da... oops101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteEste o agrafă în imaginea de mai sus? Da. Geeez! Unde este bunul meu simțEste o agrafă în imaginea de mai sus? Da. Geeez! Unde este bunul meu simț
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista